Deze week de aanslag gemeentelijke belastingen

Deze week ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen. Per post in uw brievenbus of digitaal in uw berichtenbox als u zich heeft aangemeld voor MijnOverheid. U ontvangt deze aanslag in opdracht van de gemeente van GBTwente (gemeentelijk belastingkantoor).

Informatie over de aanslag

Op deze aanslag ziet u de bedragen voor de verschillende belastingsoorten zoals bijvoorbeeld de afvalstoffenheffing. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding aanvragen of bezwaar maken. Op www.gbtwente.nl vindt u antwoord op veelgestelde vragen en het digitaal loket Mijn GBTwente. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op met GBT. De contactgegevens staan ook op de voorzijde van de aanslag vermeld.

Wat doet de gemeente met uw geld?

Ieder jaar betaalt u belasting aan uw gemeente. De gemeente bepaalt de tarieven. GBTwente (gemeentelijk belastingkantoor Twente) zorgt ervoor dat uw gemeente dat geld krijgt. Uw gemeente bepaalt vervolgens wat er met het geld wordt gedaan. Veel van de algemene voorzieningen worden van belastinggeld betaald.

Aanslag voortaan liever digitaal?

Aanslagen van GBTwente en post van heel veel andere overheidsorganisaties direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Activeer uw MijnOverheid account en download de app via de appstore van Google of Apple. Inloggen gaat makkelijk en snel met de DigiD app.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!