Eric Willems waarnemend directeur – bestuurder WBO Wonen Oldenzaal

Oldenzaal – Per 1 november is Eric Willems door de Raad van Commissarissen benoemd tot waarnemend directeur – bestuurder van WBO Wonen. De RvC heeft het voornemen Eric per 1 januari tot interim directeur – bestuurder te benoemen. Eric volgt Dick Mol op, die enkele weken geleden zijn vertrek aankondigde.

Interim directeur – bestuurder
Om Eric tot interim directeur – bestuurder te benoemen is er een formele goedkeuring nodig van de Autoriteit Woningcorporaties. Deze procedure heeft wat tijd nodig, vandaar dat Eric tot die tijd waarnemend directeur – bestuurder van WBO Wonen is.

Bekend met WBO Wonen
Eric is al geruime tijd bekend met WBO Wonen. Sinds drie jaar werkt hij al voor de corporatie, waarvan het laatste jaar als interim manager Bedrijfsvoering. Eric heeft een ruime ervaring binnen de corporatiesector. De afgelopen jaren heeft hij als concerncontroller voor meerdere corporaties gewerkt.

Ambities en koersplan
“Voor de continuïteit van de organisatie zijn we blij met de benoeming van Eric als waarnemend directeur – bestuurder. We hebben er veel vertrouwen in dat Eric samen met de medewerkers van WBO Wonen verder invulling weet te geven aan de ambities van WBO Wonen zoals die in het koersplan zijn gepresenteerd. We kijken dan ook uit naar de samenwerking” zegt Roy Niehof, voorzitter Raad van Commissarissen.

Procedure
De RvC start een procedure voor een nieuwe directeur – bestuurder voor WBO Wonen, om op termijn een definitieve vervanger voor Dick Mol te kunnen benoemen. Een dergelijke procedure heeft wat langer de tijd nodig.

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!