Het regent lintjes in Oldenzaal

Oldenzaal – In de gemeente Oldenzaal ontvangen zeven Oldenzaalse inwoners een koninklijke onderscheiding. Zij worden allen bij gelegenheid van Koningsdag 2022 benoemd in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Patrick Welman belde vanmorgen vanaf 9.30 uur bij de uitverkoren Oldenzalers aan om hen het heugelijke nieuws te brengen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hem of haar te benoemen in de ridderorde van Oranje Nassau. Zij werden vervolgens gevraagd om in een van de klaar staande oldtimers te stappen en met hem mee te gaan naar Cultuurcentrum De Hof voor de uitreiking.

Daar reikte de burgemeester de koninklijke onderscheidingen uit aan onze stadsgenoten. Bijzondere verhalen over bijzondere prestaties, Met een lach en een oorverdovend applaus kregen de decorandi hun lintje opgespeld.

Onderscheidingen
Vijf Oldenzalers zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. En twee inwoners ontvingen de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hier ziet u alle inwoners die tijdens de Lintjesregen 2022 een koninklijke onderscheiding kregen:

Mevrouw , M.J.P. Nijland – Roord (José) , Lid
Mevrouw D.W.M. Oversteegen – van Schuilenburg (Thea), Lid
De heer H.J.P. Snippers (Herman) , Lid
De heer J.G.H. Lammerink (Jan), Lid
De heer L.A. van Wijck (Leo), Lid
De heer H. Hazewinkel (Herman), Ridder
De heer M. Meijerink (Martin), Ridder

(foto: v.l.n.r. Martin Meijerink, Herman Snippers, José Nijland, Thea Oversteegen, Herman Hazewinkel, Leo van Wijck, Jan Lammerink, burgemeester Patrick Welman)
(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!