Informatieavond ‘Aardgasvrij De Thij’

Nederland wordt in de toekomst aardgasvrij en stapt over op een duurzame warmtevoorziening. In 2050 verwarmen we ons huis niet meer met aardgas en koken we niet meer op aardgas. In 30 jaar moeten ruim 1.500 woningen per dag van het aardgas af. Dit is een enorme klus om de doelstellingen uit het Klimaatakkoord voor 2050 te halen, daarom starten starten nu de eerste wijken in Nederland.

De Thij in Oldenzaal is één van de eerste wijken in Noordoost Twente (NOT) waar een begin wordt gemaakt. Inwoners, ondernemers, gemeente en andere partners gaan de komende jaren samen aan de slag om een plan te ontwikkelen dat past bij De Thij.

Informatieavond
Om meer te vertellen over wat iedereen in De Thij te wachten staat, was er op 25 november een online informatieavond voor inwoners van De Thij. De informatieavond is opgenomen en terug te kijken door alle Oldenzalers.

https://youtu.be/chER6HmpT10

Meer informatie
Meer informatie over de ontwikkelingen vindt u op de website van Energie van Noordoost Twente. Energie van Noordoost Twente is een samenwerkingsverband van de gemeenten Dinkelland, Tubbergen, Losser en Oldenzaal om bij te dragen aan de landelijke, regionale en lokale energietransitie.

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!