Informatiebijeenkomst herontwikkeling Catsstraat en van Meursstraat

In de Jacob Catsstraat en de Bernard van Meursstraat komen 24 wooneenheden voor cliënten van Aveleijn, 18 huurwoningen voor WBO Wonen en een grotere ‘dubbele’ sporthal. De huidige 26 verouderde seniorenwoningen worden over enige tijd gesloopt. WBO Wonen en zorginstelling Aveleijn hebben hier in samenwerking met de gemeente Oldenzaal een bouwplan voor ontwikkeld. Op dinsdag 4 februari is een informatiebijeenkomst waarvoor we u uitnodigen om in gesprek te gaan over deze bouwplannen.

Informatiebijeenkomst

Als u geïnteresseerd bent, bent u welkom op de informatiebijeenkomst waarbij we u verder informeren en in gesprek gaan over het bouwplan:

Datum: dinsdag 4 februari 2020
Tijd: 17.00 uur – 19.30 uur
Locatie: Dagactiviteitencentrum ‘de Marke’ van Aveleijn, Jacob Catsstraat 4
Verhinderd en toch geïnteresseerd?

Het is mogelijk om een afspraak te maken om op een ander moment alsnog de plannen in te zien. U kunt dan contact opnemen met de gemeentelijke projectleider Huub Reerink op telefoonnummer (0541) 58 81 76 of via e-mail: h.reerink@oldenzaal.nl. Ook voor vragen of opmerkingen over de plannen kunt u met hem contact opnemen.

Vervolg

Na deze bijeenkomst volgt een uitwerking van de plannen, waarbij op een aantal planonderdelen ook ruimte is voor bewonersparticipatie. Daarnaast komt er een ontwerp bestemmingsplan, dat we naar verwachting in de loop van dit jaar in procedure zullen brengen. Hierover komt te zijner tijd meer informatie.

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!