Kartbaan Oldenzaal

Kartbaan ‘Het Hulsbeek’ in Oldenzaal is een uitgaansgelegenheid met een ruim en prachtig aangelegd kartcircuit in de open lucht.

Op dit circuit werd dertig jaar geleden Alain Prost wereldkampioen karting. Inmiddels is de accommodatie met zijn tijd meegegaan en biedt met zijn vijf zalen fantastische mogelijkheden voor groepen van 15 tot 250 personen. Uiteraard kunnen deze groepsarrangementen in combinatie met karting, dropping of andere spelmogelijkheden worden georganiseerd.

Elke zaal beschikt over een eigen bar. Diverse zalen zijn ingericht voor het houden van barbecues. Je kunt bij ons terecht voor feesten, bruiloften en partijen, maar ook voor actieve en sportieve dag- of avondarrangementen.

Op dit prachtig aangelegde ‘outdoor’ circuit kan jong en oud met echte karts rijden. In groepsverband of individueel. Je rijdt op een circuit van circa 700 meter lengte. Voor de kleintjes zijn er tweepersoons en kinderkarts aanwezig. Voor de snelle bezoekers zijn er nieuwe supersnelle wedstrijdkarts aanwezig. Outdoor karting is leuk in elk weertype. Daarom zijn er bij nat weer regenpakken beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.kartbaanoldenzaal.nl

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!