Kinderen kiezen waterspeeltoestellen voor vernieuwd peuterbad Vondersweijde


Momenteel is de gemeente druk bezig met het ontwerp voor een vernieuwd sportcentrum Vondersweijde. Onderdeel van dit ontwerp is het peuterbad.
Aangezien de gemeente het belangrijk vindt dat kinderen fijn kunnen spelen in het vernieuwde peuterbad, wil zij de kinderen graag zelf de waterspeeltoestellen laten kiezen. Daarom nodigt de gemeente kinderen van 3 en 4 jaar uit voor een bijeenkomst in het stadhuis op dinsdag 29 oktober van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst, waar wethouder Rob Christenhusz ook aanwezig zal zijn, kunnen de kinderen uit drie thema’s met bijbehorende waterspeeltoestellen kiezen. Het thema dat het vaakst wordt gekozen, wordt het nieuwe thema voor het peuterbad. Het belooft een leuke en gezellige middag te worden. Voor alle kinderen die meedoen ligt er een entreekaartje voor het zwembad klaar. Ook ontvangen de kinderen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor de opening van het vernieuwde sportcentrum.

Aanmelden

De gemeente wil graag weten hoeveel kinderen zij kan verwachten. Daarom wordt u verzocht uw kind aan te melden via info@oldenzaal.nl o.v.v. Bijeenkomst Vondersweijde.

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!