Kleur”Praat”plaat van het Energieloket Oldenzaal inleveren tijdens De Boeskool is Lös


In de laatste week voor de schoolvakantie zijn op alle basisscholen in Oldenzaal Kleur”Praat”platen van het Energieloket Oldenzaal uitgereikt aan alle leerlingen van groep 1 t/m 8. De kleurplaat mag ingeleverd worden bij de stand van het Energieloket Oldenzaal aan de Grootestraat 35 tijdens De Boeskool is Lös van 14 t/m 17 augustus 2019. De eerste 100 kinderen die hun ingekleurde kleurplaat inleveren ontvangen een muntje voor een gratis ijsje bij het Zoete Wief. Daarnaast kunnen ze ook een WAKA WAKA zaklamp winnen. Dus vergeet niet de kleurplaat in te leveren!

Naast een kleurplaat is het ook een praatplaat. Kinderen kunnen samen met hun ouders in de kleurplaat zoeken welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn voor hun huis. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnecollectoren, het aanbrengen van isolatie, tocht strips, het aanschaffen van ledverlichting, het uitzetten van de stand-by stand, opladers uit stopcontacten halen, etc. Ook kunnen ouders via een bon in deze kleurplaat zich aanmelden voor een onafhankelijk gratis wooncoachadviesgesprek bij hun thuis. Met deze actie wil het Energieloket van de gemeente Oldenzaal leerlingen van het basisonderwijs en hun ouders bewust maken van de mogelijkheden van energiebesparing in hun woning.

Voor vragen over het gratis en onafhankelijk energieadvies voor uw woning kunt u contact opnemen met het Energieloket Oldenzaal www.oldenzaal.nl/energieloket of via telefoonnummer (0541) 538 650 of per e-mail: info@duurzaamoldenzaal.nl

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!