Landelijke subsidie beschikbaar om uw huis te isoleren


Er is een nieuwe landelijke subsidie beschikbaar voor particulieren die hun eigen woning willen isoleren.

Bent u woningeigenaar en heeft u voor uw woning minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen uitgevoerd? Vraag dan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is, of als deze uw hoofdverblijf wordt na renovatie.

Let op:
– U kunt uw subsidieaanvraag indienen vanaf 2 september 2019.
– Een eigenaar én bewoner kan de subsidie alleen achteraf aanvragen, dus ná de uitvoering van de energiebesparende maatregelen.
– De subsidieregeling voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat u subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd.
– Tot en met 2020 bedraagt het beschikbare subsidiebudget € 84 miljoen.
– Ongeveer 20% van de kosten voor de isolerende maatregelen worden gesubsidieerd. De subsidie bedraagt maximaal € 10.000 per woning.

Meer informatie en alle voorwaarden van de subsidie vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Voor meer informatie over energiebesparing, energieopwekking, subsidies of een gratis gesprek met een energie/wooncoach kunt u contact opnemen met Silke Germs van het Energieloket Oldenzaal, telefoonnummer (0541) 53 86 50 of via info@duurzaamoldenzaal.nl.

(bron: Gemeente Oldenzaal)

Tips? Mail ons! info@oogopoldenzaal.nl

Ons nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van oogopoldenzaal!